Vores mission er;

At være den foretrukne partner og leverandør for professionelle kunder indenfor servicebaseret, intelligent vandbehandling og beskyttelse af vandbærende systemer – med respekt for miljøet og til gavn for kundernes økonomi og slutbrugere.

Bæredygtighed og strategi

I et århundrede har Guldager A/S arbejdet med vandbehandling, og en bæredygtig driftsmodel har altid været en hjørnesten i vores forretningsstrategi.

I løbet af 2020 udvidede vi vores value proposition med fire nye forretningsenheder inden for industriel vandbehandling, korrosionsbeskyttelse, elektroosmose og additiv pleje, der gjorde det muligt for os at tilbyde vores bæredygtige tjenester til et større marked.

Vores bæredygtige strategi er designet til at understøtte vores forretningsmodel og samtidig bidrage til FN’s mål for bæredygtig udvikling og sikre vores engagement i FNs Global Compact.

I 2020 underskrev Guldager FNs Global Compact, hvilket betyder, at vores handlinger nu er underlagt principperne i FN’s Global Compact relateret til menneskerettigheder, arbejdslivsprincipper, miljøet og forebyggelse af korruption.

Guldager udarbejder årligt en rapport om fremskridt på området, der sendes til FNs Global Compact. Vi vil fortsat støtte og bidrage til udviklingen af principperne i FNs Global Compact og rapportere om fremskridt hvert år.

 

Claus Christian Torbøl
CEO