Samfundsansvar

Hos Guldager vil vi gerne gøre en forskel, og vi støtter gode formål. Se her hvem vi senest har støttet:

Laust

Laust Kaastrup Kjær

Guldager A/S har valgt at sponsere Laust Kaastrup Kjær. Laust er en meget talentfuld 19-årig 800m løber, som startede sin løbekarriere i Silkeborg Atletikklub for kun et år siden. Meget hurtig viste Laust sit talent og efter kun få måneder i sporten, blev han udtaget til det danske ungdomslandshold til det nordiske holdmesterskab. I den netop overståede indendørs sæson løb Laust den næsthurtigste 800m tid af en dansk løber – tiden var dansk U19 ungdomsrekord og samtidig den 19. hurtigste juniortid i verden! Præstationen skaffede ham en fortjent debut på det danske seniorlandshold. Laust store mål for sæsonen er deltagelse til junior-VM i Peru i august. Vejen dertil en hurtig kvalifikationstid, som kræver deltagelse i udenlandske løb, hvor modstanderne kan matche Lausts fart.

Guldager er glade for at kunne bidrage med økonomiske rammer, som kan hjælpe Laust med deltagelse i hurtige udenlandske konkurrencer, som forhåbentlig kvalificerer til en tur til
Sydamerika. Vi ser frem til at følge Laust’s konkurrencer. Han åbner udesæsonen til Lange Laufnacht i Karlsruhe lørdag den 11. maj.